Az E14 LED beragyogja a mindennapjait

Új korszak köszöntött be a fényforrások generációjába. Az E14 LED hosszú élettartama garantálja, hogy mindig megfelelő fényt hoz az otthonokba. Mindezt rendkívül gazdaságosan teszi, a LED technológiának köszönhetően, amelynek köztudottan nagyon alacsony az energiaigénye. Másik előnye, hogy kifejezetten elegáns a kialakítása, és kitűnően illeszkedik a régi lámpákba is. Akár csillárban, akár olvasólámpában kerül felhasználásra, egyik esetben sem fog kellemetlen látványt nyújtani az E14 LED izzó, mivel méretének köszönhetően, nem látszik ki a lámpabúra alól.

Ez sok esetben nagyon zavaró lehet, hogyha az izzó egy része szabadon marad. Kellemetlen lehet a szemnek, és a fényszórása is megváltozik. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy kiválasztja, melyik típus lenne a megfelelő, mivel más-más fogyasztással készülnek, tehát ha a 3 W fogyasztásúra esik a választása, akkor azzal le fogja váltani a régebbi 22 Wattot fogyasztó izzót. Minden mellette szól, hiszen gazdaságos, és nem kell kéthavonta cserélgetni.

Akár 15 000 kapcsolásra is alkalmas, ami nagyjából 15 évet jelent az élettartama szempontjából az E14 LED égőnek. Meglehet, hogy az áruk magasabb, mint egy egyszerű izzószálas villanykörtének, viszont ez a befektetés többszörösen meg fog térülni az évek alatt.

Hogyha olyan fényforrást keres, amelyet elegánsan el lehet rejteni, vagy a munkahelyén koncentrált fényre van szüksége, akkor ezeknek az igényeknek a GU10 LED izzó fog eleget tenni.

A régi halogén változata több hőt termelt, amit kerámiafoglalattal igyekeztek elvezetni, és a fogyasztása sokkal nagyobb volt. Viszont ez a modell ebben az esetben is élen jár az energiatakarékos megoldások mezőnyében.

Csupán 5 cm a magassága, ezért egyszerűen beépíthető falba vagy mennyezetbe, és amellett, hogy kiváló összpontosított fényszórással rendelkezik, rendkívül dekoratív designelemnek tudható be. Ezért használják gyakran éttermek, műtermek szívesen a GU10 LED izzó fajtáit. Igény szerint választani lehet a hideg fehér és a meleg fehér színárnyalatok között. A garancia ebben az esetben is érvényes, és három évre becsüli az izzó élettartamát.

Addig élvezheti hibamentesen a működését. Természetesen, három év elteltével is rendeltetésszerűen fog működni. A hétköznapi 33 és 50 wattos wolframszálas társaik változataihoz képest ezek nem fogyasztanak többet, mint 3, maximum 7,2 Watt. Tehát az adatok önmagukért beszélnek. A GU10 LED izzó technológiája nem valami kitaláció, hanem előre mutat a jövő fényforrásait illetően, amelyekkel nagy százalékban csökkenteni lehet az energiafelhasználást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.