Fűtés és hűtés

Fűtés és hűtés megújuló energiaforrásból is megoldható!

Új generációs hőszivattyúval mind a hűtés, mind a fűtés, de még a meleg víz előállítása is megoldható, és mindezt környezetünk különösebb megterhelése nélkül!  H ellátogat a klímaszakáruház oldalára, akkor többféle hőszivattyú közül is választhat. Igény esetén a szakemberek segítséget is nyújtanak a választásban és szaktanácsadásra is kérhet időpontot. Az újgenerációs rendszerek közé tartozó hőszivattyú megújuló energiaforrás, így akik ezt választják a környezetvédelemben is részt vesznek. A hatékony rendszer kompresszorból, elektronikából és a szivattyúkból áll. Az elektromos fűtőszálak csak igen alacsony hőmérsékletnél lépnek működésbe.

A split hőszivattyú rendszerek közül a PANASONIC AQUAREA T-CAP 2-3 év garanciával vásárolható meg, amely garancia a kompresszorra vonatkozik. A 2 millió forint alatt kapható rendszer egy igen alacsony energiafelhasználás mellett képes biztosítani a fűtést és a melegvíz használatot is. Szélsőséges és nagyon alacsony hőmérsékleten is tökéletesen működik így télen fűtésre, nyáron hűtésre is egyaránt alkalmazható. A külső kazánnal rendelkező ingatlanokba tökéletesen megoldást nyújt a fűtésre is. A hőszivattyú lehetőséget biztosít a padlófűtés kialakítására is, így már azok is bátran választhatják, akik mindenképpen ragaszkodnak otthonukban a padlófűtéshez. Már meglévő rendszerekhez is bátran csatlakoztatható, így akár költséget is meg lehet vele takarítani. Nem szükséges a már meglévő rendszert teljesen leszerelni, hiszen így is tökéletes megoldást nyújt a téli illetve a nyári napokon is.

Akik a drágább illetve a nagyobb kapacitással rendelkező hőszivattyú rendszereket keresik, azoknak a PANASONIC AQUAREA T-CAP új H generációs változatát ajánljuk. A külső kazánnal is kombinálható rendszer új valamint már meglévő ingatlanokba is beépíthető. Fan-coil fűtőrendszerrel és padlófűtéssel is kombinálható, emellett még a szolár készletekkel is kompatibilis. A rendszerhez egy termosztátot is lehet csatlakoztatni, amely a teljes rendszerfelügyeletet is lehetővé teszi. Érdemes a különféle hőszivattyú rendszereket alaposan áttanulmányozni és amennyiben szükséges kérjük szakember segítségét.

Mindig csak azt a rendszert válasszuk ki, amely minden igényünket kielégíti, ne elégedjünk meg soha a részleges megoldásokkal.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.