Kitűnő riasztó ajánlatok

Ahogy a világunk egyre megbízhatatlanabb hellyé kezd válni, úgy kap egyre nagyobb szerepet a vagyonvédelem. Az általános értelemben vett riasztó mellett még számos vagyonvédelmi eszközt ismerünk és árusítunk is. Ilyenek: kamerák, mágneszárak, ujjlenyomat olvasók, amelyeket, természetesen, különböző típusokban tudjuk ajánlani. A riasztó típusok közül három fő ágat különböztethetünk meg: vezetékes, vezeték nélküli és hibrid. Cégünk mind a három esetben figyel arra, hogy a lehető legjobb minőségben kínálja a berendezéseit, valamint ugyanilyen szakértelmet vállal a beszerelésnél is.

A másik nagyon fontos dolog, amit ajánlani szoktunk, a riasztók központra való szerelése. Ez annyit jelent, hogy betörés esetén nem a szomszédokra kell várni, amíg meghallják a riasztó hangját és hívják az illetékeseket, hanem egyenesen a megfelelő szerveknél szól a vészjelzés. A tény az, hogy ennek a módszernek az előnyére nagyon sokan ráismertek, és ma már egyre kisebb számban fordul elő az első – helyileg szirénázó – módszer. A magyar biztosítók felmérései szerint az derült ki, hogy azok a lakások, amelyek valamilyen módon védve vannak a fenti módszerek által, sokkal kevésbé vannak kitéve a betörés veszélyének.

A munkatársaink különböző szempontokra kiterjedő munkát végeztek azzal kapcsolatosan, hogy területileg milyen zónába érdemesebb vagyonvédelmi eszközt szerelni. Így azt is megtudhatja az oldalunkon, hogy mennyire tartozik egy bizonyos bűnözési területhez az Ön lakóhelye. Abban az esetben, hogyha úgy döntött, be szeretné magát biztosítani, akkor ajánlatot is kérhet.

Az árak és a módszerek alkalmazásaival kapcsolatban tudunk előzetes segítséget nyújtani annak függvényében, hogy milyen típusú az az épület, amit be szeretne biztosítani, mekkora területen fekszik. A további szempontokat nem is soroljuk fel, hiszen megtalálja abban az űrlapban, amit ki kell töltenie az ajánlat igénylése érdekében. Ennek a kitöltése nem vesz fel több időt, mint 2-3 perc. Ha ez megvan, érkeznek is a riasztó ajánlatok az e-mail címére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.