A balatoni öntözőrendszer megoldás a vízpótlásra

A balatoni öntözőrendszer megoldás a vízpótlásra

A száraz évszakokban, napjainkban már gyakorlatilag elképzelhetetlen a növények optimális fejlődése vízpótlás nélkül. A hagyományos módszerek csak kisebb területeken végezhetőek el, egy komplex balatoni öntözőrendszer ezekkel szemben jelentősen hatékonyabb és komfortosabb megoldást nyújt. A megtervezés és kiépítés céljából, az érdeklődők ebben a régióban forduljanak bátran az ontozorendszered.hu weboldalt működtető, kiváló ajánlásokkal rendelkező céghez!

Az ajánlatkérés a balatoni öntözőrendszer esetében is aktuális, mellé ajánlott a kertről egy vázlatot csatolni. Az előzetes ajánlat 3-5 munkanapon belül elkészül és amennyiben az ügyfél ezzel elégedett, következik a helyszíni felmérés. Az itt tapasztaltak függvényében áll össze a végleges árajánlat. Ennek elfogadását követően, az időpont egyeztetés után következhet a hálózat telepítése, erre leginkább 1 hónapot kell várni. A kiépített balatoni öntözőrendszer hibátlan működésére a vállalat 2 év garanciát vállal, ha ezalatt valamilyen gond lenne, akkor térítésmentesen kijavítják a hibát.

Az öntözőrendszer tervezés egy része online is elvégezhető

A világháló megléte számos munkavégzést megkönnyít. Az öntözőrendszer tervezés ideje is lecsökkenthető olyan módon, hogy a kert tulajdonosa online elküldi a szükséges adatokat a kivitelezőnek. Az ontozorendszered.hu weboldalt működtető magánvállalkozó mindössze néhány paraméter birtokában el tudja végezni az öntözőrendszer tervezés feladatát.

A locsolni kívánt területről elsősorban szükség lesz egy vázlatos rajzra, amin fel kell tüntetni a kert keretét, az épületek, a burkolatok és a növényekkel fedett területek alapterületét, az északi irányt és a vízforrás elhelyezkedését. Fontos az is, hogy mekkora a víznyomás és az átfolyó vízmennyiség. Ajánlott néhány fénykép melléklése is. Az összegyűjtött adatokat egy ajánlatkérés kitöltése mellett továbbítani kell online a cégnek, ami ezekre támaszkodva véghezviszi az öntözőrendszer tervezés folyamatát, amiről tételes árajánlatban beszámol az ügyfélnek. Amennyiben a kliens ezt elfogadja, a helyszíni pontosítást követően kezdődhet a kiépítés.