A házat levegőztető klíma

A házat levegőztető klíma

Egy kutatás bebizonyította, hogy a nagyon hideget jelentősen tovább képes elviselni az ember szervezete, mint a nagyon meleget. A forró nyári napok ezért tépázzák meg olyan nagyon a testet és a szellemet is. Ilyen napokon egyetlen ventilátor sem tudja megoldani a problémát, hanem egy jól működő klíma rendszer a megoldás.

A ventilátor csak megforgatja a meleg levegőt és rosszabb esetben huzatot kaphat az, aki a gép szelét nem bírja. A klíma ezzel szemben a beállított hőmérséklet alapján szabályozza a kibocsátott levegőt, így nem lesz olyan érzése, mintha északi sarki levegő áramlana be a lakásába, hanem egyszerűen a szoba levegőjének hője lecsökken, így biztosítva a komfortérzetet.

Ha nem tudja, hogy hol szerezhet be ilyen szerkezetet, bátran keresse fel a fujitsuklima weboldalát, ahol a gépek bemutatásán túl javaslatokat és tanácsokat is kaphat, hogy miképpen hűtheti le a lakását, akár rekkenő hőségben is. A speciális számoló felületük alapján, az Ön lakásának paraméterei alapján kiadja, hogy milyen teljesítményű és milyen típusú klíma felelne meg a leginkább oda.

Akár az egész lakásának a hűtési- és fűtési feladatát is képesek ellátni a Fujitsu klímái. Emellett, egyes rendszerek képesek fűtővíz előállítására is. Egyes hővisszanyerő rendszerek arra is képesek, hogy csak egyszerűen megcseréljék a kinti és a benti levegőt, ezáltal szellőztetve és lélegeztetve a házat, megszabadítva azt a penészedéstől és az oxigénhiányos levegőtől. A klíma ezen opciója leginkább őszi vagy tavaszi napokban használatos a leginkább, amikor a benti és a kinti hőmérséklet nagyjából azonos.