A hőségriadók éjszakájában egy Cascade klíma jelenti a fényt

A nyári fülledtségben még nagyobb hálát tudni az ember egy jó Cascade klímának. Igen okos választásnak bizonyulhat egy ilyen minőségi klíma beszerzése bármely háztartás számára. A légkondicionálók számtalan előnnyel bírnak, amelyek miatt a minőségi klímák közé sorolhatók. Naprakész technológia, tartós alkatrészek, kirívóan magas energiatakarékosság, nagyon alacsony zajszint, biztonságos és egészséges levegőminőség biztosítása. A klímák többféle kivitelben is elérhetők a webáruházban, ahol a pontos termékleírások is megtekinthetők. Az ár-érték arányban is sokat nyújtó berendezések magas minőségük mellett a világmárkák által kért fele árért vásárolhatók meg. Hűtőközegük az ózonbarát R410a és az energiatakarékos kompresszornak köszönhetően igen alacsony az üzemeltetési költségük.

Eddig már számtalan visszajelzés érkezett a felhasználóktól, akik a minőséget és a kiemelkedő színvonalat is nagyra értékelték. A Cascade légkondicionálókat a Gree Electric Appliances gyártja. A cascade garancia minden vásárló számára elérhető, azonban regisztrációhoz kötött. A klímákra 2 év garancia jár, de minden végfelhasználó részére 5 év teljes körű garanciát biztosítanak, ha elvégzik a regisztrációt. Évente több alkalommal is akciókkal várják a vásárlókat. Jelenleg minden regisztrációnál 10 év Cascade garancia jár, így most érdemes a klímákból bevásárolni. A 10 éves garanciából 5 év a kompresszorra és 5 év a teljeskörű garancia.

A Cascade BORA CWH09AAB 2,6 kW inverteres klíma szett egy oldalfali klíma, amelyről a következőket érdemes tudni. Nem károsítja az ózonréteget, hiszen környezetbarát R32-es gázzal üzemeltethető. A gáz ezen felül könnyen újrahasznosítható, hiszen egykomponensű. A Cold Plasma ionizátor egy elektrosztatikus szűrő, amely első körben polarizálja a szennyeződéseket és csak ezután távolítja el azokat elektrosztatikus úton. Temperálás 8 Celsius fok. Energiaosztálya A++ és A+. Fontos elmondani, hogy a Cascade klímák a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságuknak köszönhetően. Minden Cascade klíma rendelkezik az úgynevezett „I Feel” kényelmi funkcióval, amely a szobahőmérséklet pontos szabályozásában segít. A szabályozást távirányítóval lehet elvégezni és csak annyi a teendő, hogy abba a szobába tegyük le a távirányítót, amelynek a hőmérsékletéhez a többi helyiségnek is igazodnia kell.