A legjobb thriller könyvek egy magyar írónőtől

A legjobb thriller könyvek egy magyar írónőtől

A thriller, mint műfaj, úgy rengeteg „könyvmolyt”, mint a mozimániást arra sarkall, hogy újabb darabok után nézzen. A legjobb thriller könyvek rendkívül keresettek és olvasottak, sok közülük eladási rekordokat dönt meg. Persze, hogy kinek melyik a legjobb, azt maga válogatja. Vannak ugyanis romantikával fűszerezett olvasmányok ebben a kategóriában, de olyanok is szép számmal akadnak, amelyek politikai vizekre eveznek, esetleg befolyásos családok ügyködéseit boncolgatják.

Sokan a külföldi írók művei között találják meg a kedvenceiket, míg másoknak a legjobb thriller könyvek magyar írók által vannak papírra vetve. Akik főként az utóbbiakra kíváncsiak, azoknak melegen ajánljuk Mira Sabo műveit. A Fehér Gallér trilógia mindhárom kötete olyan fordulatokkal veszi le a lábáról az olvasót, hogy az valóban úgy érzi, mintha kihúzták volna alóla a széket. De ez mégsem fájdalmas, hanem kellemesen megdöbbentő és egyben elgondolkodtató. A legjobb thriller könyvek között ugyanakkor ott lapulnak az olyan gyöngyszemek, mint a Birtoklás trilógia vagy a Dr. Farkas bárányai kötet.

A romantikus bestseller könyvek külföldi és magyar írók művei között is megtalálhatóak

A romantikus műfaj a könyvekben és a filmekben sincs egyáltalán leáldozóban, sőt! A romantikus bestseller könyvek eladási mutatói arra utalnak, hogy igen nagy igény van a szerelemmel és olykor erotikával fűszerezett írásokra. Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai, úgy kötetben, mint mozivásznon hatalmas sikert ért el.

Ebben a férfi bármire képes, hogy még egyszer felidézze és elmesélje a hősnőnek mennyire mindenekfelett való az összetartozásuk. A romantikus bestseller könyvek magyar vonalán haladva, könnyen beleütközhetünk Mira Sabo – Amíg kinyílik a szemünk című regényébe és azt vesszük észre, hogy le sem tudjuk tenni. Mira Sabo írónőről érdemes tudni, hogy a könyvei átlépnek minden határt és ledöntenek minden tabut. Az általa megírt romantikus bestseller könyvek a jól kidolgozott karakterekkel és persze az izgalmas történetekkel válnak az olvasók kedvenceivé.