A Pénzedért Kapható Legjobb Videokártyák: 2007. Január

A Pénzedért Kapható Legjobb Videokártyák: 2007. Január

Adott Áron Kapható Legjobb Videokártyák

A komplex videokártya specifikációk és ismertetők nagyon jók, ha van ideje az embernek a megfelelő kutatásokat elvégezni. A nap végén viszont a játékosokat csak az érdekli, hogy a rendelkezésre álló összegből a számukra legjobb grafikus kártyát tudják megvenni. Ha nincs időd kutatni és nem érdekelnek a tesztek, vagy ha nem bízol abban, hogy a helyes döntést fogod meghozni, ne félj semmit! Mi itt a Tom’s Hardware Guide-nál segítünk majd neked és megadjuk a legjobb elérhető kártyák listáját.

A következő szabályokat tartsd észben, amíg olvasod a cikket

  • Ez a lista azoknak a játékosoknak szól, akik a pénzükért a legjobbat akarják kapni. Ha nem játszol, akkor ezek a kártyák drágábbak, mint amire szükséged lenne.
  • Az árak és a kártyák elérhetősége naponta változik. Nem tudunk percre pontos listát készíteni az árakról, de ajánlhatunk olyan kártyákat, amik a megadott ártartományban jó vételnek számítanak.
  • A listát az online értékesítőknél található legjobb Amerikai árak alapján állítjuk össze. Ha boltban vagy más országban vásároltok, akkor az árak jelentősen eltérhetnek.
  • Ezek új kártya árak, nincsenek használt vagy akciós árak. Azokat is érdemes lehet figyelembe venni, de ezek már nem tartoznak a cikk hatáskörébe.

Decemberi Áttekintés És Változások

Decemberben nem mutattak be figyelemre méltó kártyákat. A legérdekesebb hír a grafikus kártyák piacán a Geforce 8800 árcsökkentése volt, a 8800 GTS-t így akár már 420 dollárért megkaphatjuk.

Az AGP-s világ gyorsan befogadta az AGP X1950 PRO kártyákat, melyek a múlt hónapban kerültek a polcokra. Még mindig nehéz beszerezni őket – 240 dolláros áron – mivel nema kínálat nem tud eleget tenni a keresletnek. Ha érdekelnek ezek a kártyák, akkor érdemes folyamatosan körbenézni az online boltokban (mint amilyen a ZipZoomFly), amelyek nagyon alacsony áron kínálják őket ha van belőlük a készleten.