A reklámok ereje, és ami mögötte van – avagy a Belcando kutyatápokban nem fogsz csalódni!

A reklámok ereje, és ami mögötte van – avagy a Belcando kutyatápokban nem fogsz csalódni!

Szeretném megosztani a véleményem, sajnos a rossz tapasztalatra alapozva arról, hogy menyire orrunknál fogva vezetnek minket a multik.
Nagyon sokféle kutyatápot kipróbáltam, szinte mindent, amit kezdő kutyásként szoktak. Leginkább a TV reklámokból, illetve a multik polcain roskadozó kínálat alapján próbáltam tájékozódni, hogy mi fán teremhet a jó kutyatáp. Bíztam a jó ítélőképességemben, sok kutyatápot kipróbáltam. Ajánlom, hogy aki kutyatartásra adja a fejét, gondolja végig, mennyit szán az állatra. Hamarosan rá kellett döbbennem, hogy ahogy az embernél, úgy a kutyák esetében is az egészséges és tiszta forrásból származó étrendre kicsit többet kell szánnunk, mint a nagyáruházi kutyatápnak nevezett akciós borzalmak esetén. De tény, hogy megéri a minőségi eledel, mert ár/érték arányban mindig kifizetődő! Hála a hosszas kutakodásomnak, sikerült rátalálnom a németországi illetőségű Bewital Petfood cégre, aki a Belcando a Bewi Dog és a Dogland kutyatápok gyártója. A Belcando szárazeledel volt az utolsó mentsváram. A kutya széklete rendbe jött, a szőre nem hullik, fényes és életteli. Sokkal mozgékonyabb, egészségesebb. És mi más lenne a lényeg?


Kezdetben azt hittem, emésztési problémás kutyáknak kifejlesztett száraztápot kellene adnom neki, mert a széklete gyakran volt vállalhatatlan és a rizses-bárányos tápokat szokták ilyenkor javasolni, de a Belcando Dinner tökéletesen bevált. Nagy testű kutyám van, a tápszemek is az átlagnál nagyobbak, így az amúgy is habzsoló kutyám végre meg is rágja, amit eszik. A Belcando kutyatápok minden igényt kielégítő választékot kínálnak. Én a pacsizoo.hu-n szoktam rendelni, alapjában véve is jók az árak és ez a táp a legtöbb esetben akciós is.
Fentiekkel nem ítélkezni szerettem volna, hanem ráébreszteni a kutyásokat, hogy amíg nem késő, váltsanak és bátran ajánlom a Belcandot a megfizethető minőséget kereső kutyásoknak!

Antal Zsanett