Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

Eljött az ősz, elkezdődött az iskola – így ismét itt az ideje annak, hogy felfrissítsük a fiatalok ruhatárát, hogy igazán trendi darabokban tölthessék a barátokkal a napot! Az átfordítható flitteres minták még mindig világhódító útjukat róják, így a harisnyák, bakancsok, nadrágok és szoknyák mellett számtalan olyan fölsőt találunk a Tchibo webáruház heti ajánlatában, amely ezt a megoldást vonultatja fel. Fedezzük fel a lezser, mégis csinos darabokat, és találjuk meg az új kedvenceket erre az évszakra is!
 Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

Elsőként egy igazán csinos szettet ajánlunk, ami tökéletes megoldás lehet a hűvösebb napokon, akár önfeledt játék, akár komolyabb program van tervben! A hosszú ujjú, csinos ruha és a rózsaszín, hosszú kardigán remekül illik egymáshoz, és nagyon kellemes megjelenést biztosítanak! A ruha sötétkék alapon nyomott virágmintás külső anyaga lágy esésű viszkózból van, ez, és az ujjvégek rugalmas kialakítása biztosítja a kényelmet, miközben a finom eleganciáról az elöl található osztóvarrás és a fodrok gondoskodnak. A nyomott minta világoskék és halvány rózsaszín virágokból áll, így színben is kifejezetten jó választás hozzá a hosszú kardigán, amely lazán kötött megoldással készült, kevert gyapjúból, amelyben ezüstösen csillogó fonalak is vannak, így adva enyhe fényt és melírozott hatást a hosszabbra szabott fazonú felsőnek. Az ujjvégeken, a gallérnál és az alsó szegélyen és alkalmazott bordás kötés kiemeli a kontúrokat, így lesz az egyszerű felsőből különleges, minden helyzetben jó szolgálatot tevő, csinos kiegészítő a hűvös időre!
Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

Farmerekhez, szoknyákhoz, de akár a virágos ruhához is szép plusz réteg lehet a lányka pulóver fodros ujjal, ami szürke színben kapható a kínálatban. A fodrok, az ujjak, és a derékrész széle mind rózsaszín, metálosan fénylő fonalból készültek, így téve különlegessé az amúgy semleges, visszafogott színű darabot. A magas biopamut-tartalmának köszönhetően különösen bőrbarát pulóver nyakkivágásánál, ujjvégeinél és derékrészénél is bordázott szegély található, ami nem csupán szép díszítő megoldás, hanem az igazán kényelmes viseletet is biztosítja.
Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

Most pedig lássunk néhányat a már beharangozott, átfordítható flitteres díszítésű darabok közül – elsőként rögtön hármat is, hiszen a lányka hosszú ujjú felső három különböző színben és díszítéssel található meg a kínálatban! A puha, biopamuttal készült single-jersey anyagú felsők ferdén előrehozott oldalvarrással készültek, a hasonlóságok azonban itt véget is érnek, hiszen mindhárom darab kicsit más, mint a másik kettő! A  rózsaszín-kék csíkos felső nyakkivágása kék szegéllyel van díszítve, elején pedig “OK” felirat található, aminek egyik oldala ezüst, másik oldala pedig kék színű – és ez természetesen egyetlen mozdulattal változtatható! A sötétkék felső esetén nagy csillagminta színét váltogathatjuk arany és ezüst között, ráadásul ennél a darabnál az ujjak is fodros díszítést kaptak, az utolsó képen látható fehér felső elején pedig nyomott virágminta veszi körül a kék és az ezüst színt váltó “A” betűt.
Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

Kicsit vastagabb a sötétkék, finomkötésű lányka pulóver, ami a benne lévő biopamutnak köszönhetően kellemes, bőrbarát viselet – és szintén megtalálható rajta az átfordítható flitteres díszítés, ezúttal írott betűs “yeah” felirat formájában, kék, és ezüst színt váltogatva. A nyakkivágásnál, az ujjak végén és a derékrészen bordás kötésű szegély gondoskodik a kényelemről, ráadásul két helyen (a derékrésznél és az ujjvégeken) további díszítést is találunk, hiszen ezeken a részeken fémesen csillogó fonállal készült díszítés ad csillogó, melírozott hatást az anyagnak! A sötét színű felső tökéletes választás lehet egy bakanccsal viselt farmerhez, vagy szoknyához – az őszi napokon biztos, hogy nagy sikere lesz majd!
Divatos gyerekruhák, kislány ruhák között válogattunk

A törtfehér flitteres pulóver szintén kötött darab, azonban ezen nagyobb szemeket találunk, szintén bordás kialakítással a nyakkivágásnál, a derékrésznél, és az ujjak végén. A puha, kevert pamutanyag kellemes, meleg viseletet biztosít, így ideális választás vastagabb legfelső rétegnek a kabát alá. Ez a felső is az átfordítható flitteres dekorációt viseli magán, nagyméretű, arany-ezüst csillag formájában, azonban a világos színnek köszönhetően ez a felső teljesen más hatást kelt, mint a sötétkék darab – úgy, hogy éppen olyan jól kombinálható bármilyen alsóval!