Egyszerűbb az élet egy ilyen fűnyíró traktorral

Egyszerűbb az élet egy ilyen fűnyíró traktorral

A tavasztól induló időszakban a háztartások és a nagyobb létesítmények esetében is megjelennek a zöld területek. A füvesítés minden korábbinál népszerűbb, hiszen gondozott összképet ad, ráadásul a természet jelentette nyugalmat is közelebb hozhatja életünkhöz egy igényes park. Ahhoz azonban, hogy a gondozás gyorsan és zökkenőmentesen menjen, nélkülözhetetlen a megfelelő fűnyíró. Míg kis alapterületű kertek esetében a hagyományos típusok elegendőnek bizonyulnak, addig egy strandon, focipályán, vagy egy méretes kertben már nagyobb kapacitásra van szükség. Ilyenkor kerülnek képbe a fűnyíró traktorok.

 

Akár egymillió forint fölötti eszközöket is beszerezhetünk, de ha az olcsóbb kategóriában nézelődnénk, akkor is kiváló minőséget kaphatunk a pénzünkért. Különösen jó teljesítménnyel rendelkeznek a Briggs & Stratton motorral ellátott fűnyíró traktorok (forrás: emaki.hu). A négysebességes járgány 130 literes fűgyűjtő tartállyal rendelkezik, ami nagy előny a tartály nélküli megoldásokkal szemben. A 30 és 90 mm vágási magasság központilag állítható, a munkaszélesség pedig 62 centimétert tesz ki.

 

A fűnyíró kistraktor kényelmes választásnak bizonyul mindazok számára, akik nagyobb területen szeretnék elvégezni a rendszeres fűnyírás feladatát. Mivel rendszerint hosszú évekre szóló beruházásról van szó, ezért a minőségi márkák mellett érdemes letenni a voksot. Ezek már számtalanszor bebizonyították megbízhatóságukat. Az említett márka 2500 négyzetméter környékén levő alapterületre bizonyul ideálisnak. A tapasztalatok szerint a nagy kerttel rendelkezők is gyakran döntenek a hasonló eszközök mellett, de a legtöbben mégis a kertgondozással, városfejlesztéssel-és karbantartással foglalkozók közül keresik a nagy alapterületre is alkalmas fűnyíró traktorokat.

 

A kínált színvonalnak és az extráknak csak a pénztárca szabhat határt, s akár egymillió fölötti eszközök is megtalálhatóak a kínálatban. Az online tájékozódás lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a különféle márkák járműveit, és így válassza ki az Ön számára leginkább ideális típust. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a zöld területek az esztétikumon túl a városkép, vagy az otthon környékének élhetőbbé tételében is kiemelt szerepet játszanak. Találja meg online webáruház segítségével a tökéletes fűnyíró eszközt, melynek használatával nagy alapterületet is könnyedén tarthat karban!