Eladó lakás a 16. kerületben, Cinkota központjában

Eladó lakás a 16. kerületben, Cinkota központjában

Az ingatlanvásárlás első lépése a tulajdoni lap megtekintése, amit az ügyfélkapu regisztráció követ, amennyiben sikerült a feleknek megállapodniuk a vételárról. Az eladó lakás 16. kerület, Cinkotán remek áron lehet az Öné. A 140 m2-es belterülettel rendelkező ingatlan egy nagyobb család számára tökéletes választás. A telek 2540 m2-es, amin nyugodtan lehet veteményest vagy virágoskertet telepíteni. A közművesített kertes, családi ház praktikus elosztással rendelkezik.

Az alsó szinten megtalálható egy nappali és egy ebédlő, két darab hálószoba, a konyha, egy kisebb méretű kamra, egy fedett terasz, míg az emeleten van egy nappali, egy háló, egy konyha, egy fürdőszoba, egy külön WC és egy előszoba. Az emeletek külön mérőkkel vannak ellátva. A felújítandó állapotban lévő lakás 1976-ban épült és összesen 5 szobával rendelkezik.

A duplakomfortos családi ház havi rezsi költsége nem mondható magasnak, inkább átlagosnak. Természetesen a felújítás során újfajta fűtéshez és hűtéshez alkalmazható berendezést is beüzemelhet. A nagyméretű eladó lakás 16. kerület kétféle fűtési módszerrel van felszerelve. Az alsó szinten egy szilárd tüzelésű rendszer található, míg az emeleten cirkó-gázfűtés gondoskodik a lakók kényelméről. Az eladó lakás 16. kerületben pincével is el van látva, ami biztosítja a tárolást. A pincében mellesleg a 380 Volt áram is bevezetésre került. Az óriási kertben minden gyümölcsfa megtalálható, ami méretei miatt egyaránt alkalmas a kertészkedésre és a gyümölcstermesztésre.