Elektromos vagy kézi mellszívót érdemes használni?

Elektromos vagy kézi mellszívót érdemes használni?

Az anyává válás minden nő életében egy különleges időszaknak számít. A kis jövevény érkezésével egyidejűleg azonban nagyon sok teendő és kihívás is vár az anyukákra. Az apróság megfelelő táplálása érdekében a mellszívó használata nélkülözhetetlennek bizonyul. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy mégis milyen típus mellett érdemes letenni a voksot. A piaci kínálatban a hagyományos kézi mellszívók éppen úgy megtalálhatóak, mint az elektromos változatok. Ahogyan a típus, úgy a márka tekintetében sem mindegy, hogy milyen márkára esik a választás. A szakemberek azt javasolják, hogy csak ismert, már bizonyított márkát érdemes vásárolni, hiszen ez biztosan kíméletes, hatékony és strapabíró megoldásnak bizonyul majd.

 

A Philips Avent mellszívók lehetővé teszik a kényelmes fejést. Ez nem csak az álmatlan éjszakák miatti kimerültség miatt lényeges, hanem a tej optimális áramlásának apropóján is. Érdemes tudni ugyanis, hogy az ellazult testhelyzet a legjobb annak érdekében, hogy a tej minél egyszerűbben és gyorsabban a kis üvegbe kerüljön. Az elektronikus mellszívó nagy előnye, hogy a bekapcsoláskor enyhe, stimulációs mozgás segíti elő a tejelválasztás beindítását. A többféle választható szívási fokozatnak köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt, amely egyéni érzékenységének a leginkább megfelelő.

 

Amikor olyan érzékeny területekről van szó, mint a mellbimbó, akkor bizony nagyon fontos, hogy kizárólag kényelmes, lágy, kíméletes alapanyagok érjenek hozzá. A korszerű kialakítással bíró mellszívó a baba szopási mechanizmusát imitálja, ami rendkívül természetes érzést kelt az édesanya számára. Ennek előnyeit a tej áramlását illetően is érezni lehet. A kompakt kialakításnak hála akár utazáshoz is egyszerűen magával viheti az anyuka az eszközt, amely strapabíró és kimagasló színvonalat képvisel.

 

Mellszívó vásárlás alkalmával tehát megéri szem előtt tartani azt a tényt, miszerint az elektromos változat sokkal nagyobb kényelmet biztosít a kismama számára, mint az önerővel történő fejés. Óvja kebleit a modern kialakítású eszközzel, és lássa el babáját anyatejjel! Megéri a mell alakú etetőcumik között is körülnézni, amelyek a kicsi számára is teljesen természetes érzetet keltenek. A tökéletes baba-mama kapcsolat a táplálás minőségén is múlik.