Energetikai tanúsítvány készítésére is csak megbízható szakembert válassz

Energetikai tanúsítvány készítésére is csak megbízható szakembert válassz

Szolgáltatót választani sosem volt egyszerű, és valahogy úgy látom, hogy ez egyre csak nehezedik az évek múlásával. A legtöbb szakma egyre hígabbá és hígabbá válik, ha lehet így fogalmazni; szinte bárkinek bármiről lehet papírja, ezáltal végezheti az adott szakmát, csakhogy nagyon sok esetben sajnos bebizonyosodik, hogy kókler munkát végeznek, aminek köszönhetően pedig hívhatod az újabb és újabb embereket, megint csak irreális összegekért, hogy javítsák ki az előző munkáját. Ja, és hogy ki ne felejtsem, tudjátok, mi a kedvencem? Az, amikor valamilyen oknál fogva szüksége lenne az embernek számlára: jó esély van rá, hogy elküldenek ezen kéréseddel melegebb éghajlatra, de olyannal is találkoztam már, hogy megoldható volt ugyan, csakhogy másik cég állította volna ki azt a számlát és nem kevéssel kell ilyen esetben többet fizetni… Fő a megbízhatóság ugyebár.

Épp ezért kell azt is alaposan körüljárni, ha energetikai tanúsítvány készítés céljából keresel céget – de nekem van egy szuper tippem! Annak ellenére, hogy „csupán” egy energetikai tanúsítvány készítés esetéről van szó, igenis fontos megnézni azt, hogy milyen cég készíti el ezt a dokumentumot, hiszen nagyon sok múlhat rajta vásárlásnál, vételnél, de akár egy állami pályázatnál is komoly összegek állhatnak a megfelelőségen és a hitelességen. Sőt pontosan tudom, hogy ez a tanúsítvány vásárlásnál gyakran elsikkad, sokadlagos, felejthető dologgá válik, aztán csak az utolsó pillanatokban megy a kapkodás és gyakorta csak a szerencsén és csodán múlik, hogy az adott vállalkozás megcsinálja-e időben a tanúsítványt, vagy egyáltalán, milyen hamar vállalják a kiszállást… Nos, ha őket hívod, akkor ezért bizony egy pillanatig nem kell, hogy aggódj! Hogy miért is?

Egyrészt: minden hétköznap tudod őket hívni nem kevesebb, mint 12 órás intervallumon keresztül, tehát jóformán lehetetlen, hogy ne találj megfelelő mennyiségű szabadidőt egy hívásra. Már az első telefonáláskor egyeztetitek egyrészt a költségeket, amelyek alapján eldöntheted, hogy belefér- e a keretbe (bár, ha engem kérdezel, ez nem egy akkora tétel, hogy ne lehessen kifizetni a minőségi szolgáltatást egy olyan volumenű helyzetben, mint az ingatlan vásárlása vagy eladása…), illetve felveszik a legfontosabb alapadatokat is a felmérendő ingatlanról, hogy a később kiérkező mérnök munkája minél gördülékenyebb lehessen. Ezután a már előbb említett mérnökkel tudsz majd konzultálni és pontos időpontot egyeztetni. Mindezek után a helyi képviselő megkeres a már előbb említett időpontegyeztetési célból, amikorra pedig megbeszélitek, várhatod is a szakembert. Ekkor felveszi a különböző adatokat, amelyek szükségesek lesznek az energetikai tanúsítvány készítés sikeréhez, ami a távozása után nem sokkal már el is indul a központban; nem is kell sokat várnod, mert 24 órán belül elkészül maga a tanúsítvány is, de 12 órán belül az azonosító szám már kikérhető és ellenőrizhető.

Házam eladásánál nekem is nagyon jó tapasztalataim voltak velük, így amennyiben te is az utolsó napokra hagytad ezt a kérdést, akkor is bátran merem ajánlani őket – menj biztosra legalább most!