Helia-D Professional – Webáruház, kozmetikusoknak

Helia-D Professional – Webáruház, kozmetikusoknak

Bemutatjuk a Helia-D B2B webshopját

A Helia-D a 80-as évek óta van jelen a minőségi magyar kozmetikum világában. A  webáruházuk is elérhető, így itt is elérhetőek a professzionális termékek.

A Helia-D kozmetikumi márka 2011 év végén látta elérkezettnek az időt egy új professzionális termékcsalád kifejlesztésére. Azóta a Helia-D Professional kifejezetten a kozmetikus szakemberek számára kínál minőségi alapanyagokat munkájukhoz. Ezeket a termékeket már a webáruházukban is megtekinthetjük, és megvásárolhatjuk, értesült a HelloBlackFriday e-kereskedelmi magazin.

A márka közel 90 termékével nyújt hatékony megoldást a kozmetikai kezelések minden fázisára.

A stílusos és jól áttekinthető webáruház minden alapanyagot és terméket bemutat, így könnyedén tudunk választani közülük. Az elérhető katalógus ezen kívül ajánlott kezelési sorozatokat is tartalmaz.

Fontos tudni a termékekkel kapcsolatban, hogy azok variálhatóak, tehát minden termékcsalád kompatibilis egymással, a kezelések ezáltal személyre szabhatóak, a páciens bőrtípusának és állapotának megfelelően.

Olyan különleges hatóanyagok találhatóak a termékekben, mint a kukorica fellevél, napraforgószár, tokaji aszú, pándi meggy, szatmári szilva kivonat, illetve a modern technológiának hála további alapanyagokat is fel tudnak dolgozni, mint például a hyaluronsav, tengeri kollagén, vagy a tarafa kivonat.

A webshopban minden termékről egy hoszabb és részletes leírást olvashatunk, valamint azt is megnézhetjük, hogy adott készítmény milyen bőrtípusra, milyen bőrproblémákra ajánlott, és hogy mennyit kell használni a sikeres kezelés érdekében.

Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a kozmetikusoknak a webáruházat, hiszen alkalmanként akciós termékeket is találunk, de szinte folyamatosan találkozhatunk kedvezményekkel és új termékekkel is.

A Helia-D Professional webáruházával egyébként a közösségi oldalakon is találkozhatunk, így ha éppen például a Facebookot böngésszük, egy kattintással már a kozmetikum honlapján találhatjuk magunkat.