Hogyan parkoljon a könnyedén a zsúfolt városban – azonnali megoldás

Hogyan parkoljon a könnyedén a zsúfolt városban – azonnali megoldás

Előfordult már, hogy nehezen tudott beparkolni két autó közzé párhuzamosan? Többször ki kell szállnia, hogy megnézze mennyit tolathat még, hiába van mondjuk tolatóradarja? Ezek a helyzetek elég stresszesek tudnak lenni, főleg, ha egy türelmetlen autós mögöttünk várja, hogy befejezzük a manővert. A nagy autókkal, kisbuszokkal, teherautókkal még fokozottabban jelentkezik ez a probléma. Az áruszállítók sietnek, gyorsan kellene beállni valahova, de kevés a hely és csak hosszú percek alatt tud a sofőr biztonságosan beállni.

Ezekben a helyzetekben a legnagyobb segítség egy tolatókamera, amely a jármű hátsó részére szerelve megmutatja a sofőrnek az autóból, fülkéből nem látható teret. A színes kijelzőn jól látható minden akadály, jármű, vagy személy, ami jármű mögött van. Ezzel elkerülhetők a nagy anyagi kárral járó ütközések és ami nagyon fontos, hogy a személyi sérülések is.

Egy kamerarendszer költsége nem több mint egy átlagos károkozásé. De nem csak pénz takaríthat meg a BRIGADE tolatókamera használatával, hanem a parkolással járó stressztől is megszabadulhat. A rendszer elemei széleskörűen variálhatóak, akár négy kamerát is képes kezelni, teljes 360 fokos körképet biztosítva a jármű környezetéről. Ezek a rendszerek jellemzően haszongépjárművekre kialakítottak. Robosztus kialakítás miatt kifejezetten alkalmas az ipari környezetben történő használatra.