Izgalmas thriller a Hetvegi kirandulas

Izgalmas thriller a Hetvegi kirandulas

A Netflixen sok érdekfeszítő alkotást tekinthetünk meg, ráadásul reklámok nélkül. A Hetvegi kirandulas című új thrillerben senki sem az, akinek látszik. Érdekes film, amiben Beth-t azzal vádolják, hogy meggyilkolta a legjobb barátnőjét. Ezt követően sötét titkok is felszínre kerülnek a múltból, ahogyan a thrillereknél ezt már megszokhattuk. Lássuk, hogy miről szól a Hetvegi kirandulas! A főszereplő Beth egy fiatal anyuka, aki nem túl kielégítő házasságban él angol úriember férjével, valamint pár hónapos kislányukkal, londoni otthonából Horvátországba utazik meglátogatni a legjobb barátnőjét.

Kate kokainfüggő, aki éppen válófélben van és a férje pénzén rengeteget bulizik. A két barátnő beleveti magát az éjszakába és egy bárban italozni kezdenek két ismeretlen fickóval. Beth nagy fájdalmakkal ébred másnap reggel és alig emlékszik valamire az előző éjszakából. Kate viszont nincs sehol, csak egy vérfolt van szoba padlóján. Tehát érdekfeszítő alkotás a Hetvegi kirandulas, erősebb idegzetűeknek.

Sok mindenről olvashatunk a colore.hu oldalon

Nemcsak filmet nézhetünk a szabadidőnkben, hanem érdekes írásokat is olvashatunk, amelyek az élet több területén is a segítségünkre lehetnek. Például a colore.hu weblapon megtudhatjuk, hogy melyek az allergiás reakciók típusai és miként lehet kezelni a kellemetlen a szimptómákat. Néhol enyhe tüneteket eredményeznek az allergiás reakciók, mint viszketést vagy orrdugulást, de más esetekben rendkívül rossz érzéssel járnak, gyomorgörcs, mellkasi fájdalom, hányás, hasmenés, szédülés.

A súlyos allergia akár életveszélyes is lehet, ha az érintett nem kap időben megfelelő segítséget. Több típusú allergiás reakció ismert a colore.hu szerint, ahol tájékozódhatunk az enyhe vagy súlyos allergiák kezeléséhez szükséges tudnivalókról is. Sajnos nem létezik olyan kezelés, ami mindenkinek megfelelő, de van néhány általános szabály, amiket szem előtt tartva, az enyhe allergiás reakciók otthon is kezelhetőek. A colore.hu oldalon található cikkből az allergiás reakciók típusainak megismerése segíthet, hogy hamar orvosolhassuk a problémát.