Jöhet akár az Armageddon…

Jöhet akár az Armageddon…

 

Vizgazfutesszerelo24.hu – mi jut eszetekbe erről a webcímről? Így első ránézésre? Hagyok egy kis időt a gondolkodásra…

Mondjuk az, hogy van itt egy gázszerelő Budapesten, ami egyben vízszerelő is, meg még a fűtéshez is ért? Hogy sok terület reparáló szakemberei érhetők el egyszerre ezen a címen? Eddig mondjuk stimmel… És haladunk afelé, hogy egy egyedülálló szolgáltatást egészében mutathassak be nektek! (Pusztán az elégedettségem okán.)

És mi jut eszetekbe a webcím végéről? A 24-ről…

A 24 egy már-már bűvösnek mondható, de nagyon gyakorta használt szám napjaink szolgáltatásvilágában, ugye? Mert a mindenkor való elérhetőséget, a soha nem szunnyadást jelképezi. És az oldalra, ha rámentek (www.vizgazfutesszerelo24.hu) nem fogtok csalódni, mert tényleg ezeket ígérik, amikről eddig beszéltem. 0-24-es ügyfélszolgálat, 30 éves tapasztalat sok-sok területen, akár egy órán belüli kiszállás hozzátok, ha beütött a baj, és több terület egyszerre, amin tevékenykednek: Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő, Duguláselhárító – ezek vannak felsorolva az oldal tetején. Ugyanakkor ezeken belül többszöri leírások találhatók még azon „millió” szerelésfajtáról, javításfajtáról, amik szóba jöhetnek. Ha túlzottan nagy baj ütné fel tehát a fejét otthon, vagy, ha a Jóisten ne adja, de egyszerre romolna el több dolog is nálatok, akár egymástól függetlenül.

Nem csak az elromlott dolgokban segítenek ugyanakkor. Eszközök, készülékek cseréje, vagy újak telepítése is rájuk bízható akár lakásfelújításnál, akár házépítésnél. Amikor a „gázszerelő budapesten” szavakra rákerestem, nem is hittem, hogy egyszerre ennyi mindenre megtalálom majd a megoldást. Nekem csak egy kellett (arról már írtam, hogy az elégedettségem a kiszállás és a gyorsan elvégzett munka végén elég nagy volt), de sikerült. Sikerült egy olyan oldalra bukkannom, ami ennyi irányból bevéd minket, hogy ne kelljen alapvető szolgáltatásokat nélkülöznünk az otthonunkban. Kattintás után ti is szétnézhettek, hogy mi található meg náluk a félelmeitek elűzésére, vagy bármilyen problémára, ami elképzelésetek szerint valaha is előfordulhat: gázszerelő Budapesten.

A legérdekesebb elsőre azonban nem is a gázszerelés – szerintem –. Hanem a duguláselhárítási munkák! Gondolkodtam rajta első ránézésre, hogy miért van ez külön. De láthatjuk – láthatjátok ti is, ha kattintotok az iménti linken –, hogy ez is megannyi érdekes és indokolt (!) dolgot takar. A sima, WC dugulástól elindulva is már elkezdik kifejteni, hogy a profi eszközök az ilyen dolgoknál, munkáknál is elkellenek. Hát még a szaktudás… Ha magunk bajlódunk bármi ilyesmivel, általában mindig egy kicsit rontunk a saját helyzetünkön, mert a nem szakemberi hozzáállással szinte kizárt, hogy ne okozzunk kárt a csövekben, lefolyókon, bárhol, amihez nyúlunk. Ezt a szakmát mások tanulják, sokáig, miért vállalnánk át tőlük, ha mi nem áldoztunk időt és energiát a megértésére annak, hogyan kell bizonyos szakmunkákat elvégezni?

Aztán, indokolja még a duguláselhárítás különválasztását mondjuk a vízszereléstől az, hogy nem csak a vizes lefolyót, de a kinti csatornát is javítják ők, meg bármit, ami csak eldugulhat. Tegyünk tehát jót magunkkal úgy, hogy mindenféle gondunkhoz szakembert hívunk! Például értesítjük a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Így garanciális lesz a javítást és ismétlem: ha nem ezt a dolgot választjuk, szinte biztos, hogy minden egyes maszekolásnál rövidítünk házunk, vagy lakásunk infrastruktúrájának élethosszán.