Környezetbarát fertőtlenítés ózongenerátor használatával

Környezetbarát fertőtlenítés ózongenerátor használatával

Vannak olyan helyek, helyzetek, amikor sziszifuszi munkának tűnhet egyes, főleg nagyobb kiterjedésű és nehezen elérhető területek fertőtlenítése a jó öreg klóros szerekkel vagy inkább nevezzük nevén az ördögöt, vegyszerekkel.

Arról nem is beszélve, hogy a lassan száradó, kellemetlen szagú, bőrre káros anyagok literszámra történő suvickolása igen kellemetlen, veszélyes, költséges és időigényes egyben. A megoldás egy ózongenerátor megvétele és alkalmazása lehet, ami egy igen gyors, megbízható alternatívája egy helyiség teljes fertőtlenítésének. Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítő a világon ismert anyagok közül, 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór!

A klimaman.hu oldalon gazdag választékban találhat a saját igényeinek megfelelő ózongenerátor készülékeket, ráadásul 2-3 év garancia is jár minden termékhez és akciós, igen kedvező árakkal, minden szükséges kiegészítővel, egy helyen be tudja szerezni a készüléket. Az ózon a szennyeződéssel találkozva oxigénné alakul, így csak friss levegőt hagy maga után.