Laptop vásárlás feltételei ha áruhitelből szeretnénk

Laptop vásárlás feltételei ha áruhitelből szeretnénk

Tíz évvel ezelőtt a hitel szót mindenki a lakással, vagy az autóval kötötte össze. Azóta nagyot fordult a világ, és szinte nincsen olyan területe az életünknek, ahol hitellel ne segíthetnénk ki saját magunkat.

Ezek között találunk értelmes, és értelmetlen pénzköltést is. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy például egy nyaralásra elmenni hitelből, hatalmas felelőtlenség.  Viszont ha okosan használjuk fel a hitelt, akkor nagyon megkönnyíthetjük az életünket egy-egy nehezebb életszakaszban.

Ám mi van akkor, ha igazából nincsen szükségünk  milliós összegre, sőt készpénzre sem igazán, egyszerűen megszeretnénk venni egy háztartási gépet, vagy éppen egy laptopot?

Pontosan erre találták ki az áruhitelt a hitelmindenkinek szakértői szerint. Az áruhitellel gyors, kedvező kamatozású hitelhez juthatunk hozzá, amelyet speciálisan egy adott termékre használhatunk fel. Ilyenkor nem is kapjuk meg a kezünkbe a pénzt, ellenben kedvező elbírálás esetén akár azonnal a kiszemelt műszaki cikkel távozhatunk.

Sőt, esetenként akár 0%-os THM-mel is hozzájuthatunk. Azaz az adminisztrációs költségen kívül egy forinttal nem fizetünk többet a futamidő végeztével, mint amennyibe nekünk a termék eredetileg került.

Laptopot, számítógépet szeretnék vásárolni

Manapság csak idő kérdése, hogy a gyermekünknek, vagy akár nekünk, mikor lesz szükségünk egy asztali számítógépre, vagy laptopra. Ma már olyan szinten az Interneten zajlik minden, hogy aki nem vesz részt az ottani életben, az könnyen végérvényesen lemaradhat.

Arról nem is beszélve, hogy gyermekünk is ezer szállal kötődik már az online világhoz és bizony az ő versenyképességét is csökkentjük, ha nem engedjük be a virtuális játszótérre.

Régen ilyenkor a családok jó nagy költségbe verték magukat. Hiszen egyszerre kellett akár több százezer forintot előteremteni. A hitelmindenkinek.hu meglátása szerint ezzel a hitellel minden szépen, kényelmesen tervezhető. Mert néhány feltételnek megfelelve, mindenki számára emészthető havi törlesztővel kalkulálhatunk. Úgy ráadásul, hogy a vadonatúj pl.: Lenvovo, vagy Dell laptopot azonnal használatba vehetjük.

Hogyan vehetem igénybe?

Áruhitelt több bank, hitelintézet is nyújt. Speciálisan számítógépre többek között a Cofidis és a Magyar Cetelem Bank kínál kedvező konstrukciókat. Persze nem csak ők ketten vannak a piacon, például a Budapest Bank is foglalkozik áruhitel kihelyezéssel, de közel sem olyan volumenben.

Az áruhitel igénylés feltételei:

Az áruhiteleket akár munkáltatói igazolás nélkül is igényelhetjük, ha tudjuk igazolni, hogy bankszámlánkra érkezik a jövedelmünk. Erre egy 60 napnál nem régebbi banki kivonat tökéletes.

Ezenkívül mindig egy online hiteligénylési nyomtatványt kell kitöltenünk először, amelyet 2-3 munkanapon belül elbírálnak nekünk. Ha az pozitív, akkor postán megérkezik hozzánk a szerződés, amelyet postafordultával visszaküldünk, kiegészítve a szükséges dokumentumokkal. Nem egy helyen már ezt is megoldják egy online felületen.

Persze ha személyesen intézzük a hiteligénylést, akkor ezek a körök sokkal gyorsabban megvannak. Ezután a bank, vagy hitelintézet elutalja a pénzt annak a cégnek, akitől a terméket megvásároltuk. Ezután, már csak annyi teendőnk marad, hogy minden hónapban pontosan fizetjük a részleteket, és élvezzük az új számítógép, laptop adta lehetőségeket, szabadságot.