Őrségi tökmagolaj

Őrségi tökmagolaj

A tökmag tele van hasznos tápanyagokkal, ezért nem meglepő, hogy közkedvelt népi megoldás a férfi egészségügyi gondokra. Nyersen vagy olaj formájában fogyasztható a sütőtök ehető magja, ami támogathatja a prosztata egészségének megtartását. Őrségi tökmagolaj például abban az esetben is kiváló megoldásnak minősül, ha már megvan a baj. Ez hagyományos eljárással, úgynevezett „ütés” technológiájával készül és kizárólag az első „ütés” kerül az üvegekbe.

Őrségi tökmagolaj garantáltan magas minőségben lehet az Öné. Számos ásványi só és vitamin fedezhető fel benne, mint a kalcium, magnézium, vas, foszfor, cink, nátrium, kálium, mangán, réz, patonténsav, folát, valamint B1-, B2-, B6- és kétfél A-vitamin. A tökmagolaj csökkentheti a jóindulatú prosztata megnagyobbodás szimptómáit. Kutatók arra az eredményre jutottak, hogy a termék biztonságos és hatékony az alternatív kezelések során is. Őrségi tökmagolaj megvehető a flavin7gold.hu webáruházból is.

Kell a szervezetnek a polifenolok hatása

Rengetegen élnek szív- és érrendszeri problémákkal hazánkban. Ezeknek szörnyű kimenetelük lehet, ha nem figyelünk oda és nem kezeljük időben és megfelelően. Erre is optimális a polifenolok hatása, de ugyanakkor rosszindulatú daganatok, légzőszervi betegségek esetén is eredményesen bevethető. A polifenolok rendelkeznek szabadgyök megkötő képességgel, aminek köszönhetően hozzájárulnak az említett betegségek megjelenésének csökkentéséhez vagy ezek kezeléséhez.

Bizonyos mennyiségben előfordulnak az étrendünkben is, azonban a polifenolok hatása akkor érezhető igazán, ha étrend-kiegészítő koncentrátum formájában visszük be a szervezetünkbe a megfelelő adagot. Szerencsére, ma már nem jelent problémát a készítmény beszerzése, például a flavin7gold.hu webáruház kínálatában is kapható Flavin7 gyümölcskivonat gazdagon tartalmaz polifenolokat is. Több szempontból is célszerű a termék fogyasztása mellett dönteni. A weboldalon sokat olvashatunk erről, illetve azt is megtudhatjuk, hogy milyen a polifenolok hatása a szervezetben.