Standard méretnek számít a 55x40x23 bőrönd

Standard méretnek számít a 55x40x23 bőrönd

Számos különböző méretű bőrönd gyártó munkálkodik napjainkban a piacon. Úgy tűnik, mindegyik poggyásznak azonos a mérete és bár gyakran tényleg egyformának tűnnek, a valóságban sok különbség van köztük. Az 55x40x23 bőrönd a tipikus Wizzair poggyász mérettel rendelkezik. Mielőtt vásárolna egyet, több szempontot is figyelembe kell vennie a választáskor. Az első, amit fontos tudni, hogy vannak két- és négykerekű bőröndök. A tapasztalatok alapján, mindkét esetben léteznek előnyök és hátrányok is. Van olyan 55x40x23 bőrönd, ami kisebb kerekekkel rendelkezik.

Ennek a méretnek az előnye, hogy egyenetlen terepen is könnyen húzható a 2 kerék által. Az ilyen méretű táskákra jellemző még a manőverezhetőség is, ami azt jelenti, hogy könnyen hordozható sima felületen és padlón, például a repülőtereken. Azon márkák sokaságában, mint a Krokomander, a Cabinzero, a Travelite vagy éppen az American Tourister, olyan poggyászokat találhat, amelyek rendelkeznek a Wizzairrel való repüléshez szükséges 55x40x23 bőrönd mérettel. A rengeteg bőröndméret miatt nehéz feladat lehet megérteni, melyik a legjobb kézipoggyász vagy utazási hátizsák.

A kabinbőrönd méretek összezavarhatják a legrutinosabb utazókat is. Nagy bőröndre vagy kisebbre van szüksége? Melyik a legmegfelelőbb poggyászméret és miért? Melyikbe hány ruha fér el? Kemény borítású vagy könnyebb kézipoggyászt érdemes vásárolni? Fontos megjegyezni, hogy a kemény borítású poggyász általában kisebb lesz, mint egy puha oldalakkal rendelkező változat, még akkor is, ha a térfogata azonos.

A négykerekű poggyász is valamivel kisebb kapacitású, mint a kétkerekű, de az összméret általában valamivel nagyobb lesz a végén. Ennek oka, hogy a kabinbőrönd méretek a talajtól kerülnek lemérésre, a kerekeket is beleértve. A kétkerekes modelleken a kerekek általában süllyesztettek, míg más típusnál teljesen ki vannak húzva. Végül ne feledje, hogy amikor online vásárol poggyászt, a kabinbőrönd méretek még több odafigyelést igényelnek, hogy a felszálláskor ne legyen ilyen jellegű gond a repülőtéren!