Visszapillantó tükrök, hogy jól lásd a helyzetet

Visszapillantó tükrök, hogy jól lásd a helyzetet

A mai forgalmas utakon motorozni elég nagy kihívás. A jármű előtti akadálytalan kilátás alapvető szempont, de az is fontos, hogy tudd, mi történik mögötted. A visszapillantó tükrök gondoskodnak arról, hogy mindig jól lásd a helyzetet.

A webshopunk nagy választékának köszönhetően, nálunk minden motoros megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. Technikailag a visszapillantó tükrök olyan alkatrészek, amelyek a motorkerékpár elejére rögzíthetőek. Tiszta tükörképpel kell rendelkezniük, ami szabad kilátást biztosít a vezető mögött. Mindenféle formában és méretben léteznek. Egyesek hasonlóak az eredeti gyári megjelenéshez, míg mások lehetőséget kínálnak a motorkerékpár testreszabására. A formák a kerek és az utcai motorokon népszerű minimalista, szögletes kialakítástól kezdve, a túramotorokon megfigyelhető egyedi formákig terjedhetnek.

A hagyományos kivitelek gyakran krómozottak vagy nikkelezettek. Egyes visszapillantó tükrök párban, mások egyenként kaphatóak. Ez az opció különösen akkor hasznos, ha csak az egyik sérült meg.