Gyógyászati eszközöket is online rendelni a legpraktikusabb

Gyógyászati eszközöket is online rendelni a legpraktikusabb

Talán valaki még mindig talányosnak találja, és van aki nem is hallott róla, hogy bárki online rendeljen bármiféle gyógyszereket, vagy gyógykészítményeket. Ez a megrökönyödés természetesen csak addig tart mindenkinél, amíg meg nem tapasztalták ennek a rendelési formának a gyorsaságát, könnyedségét, a megtakarított időt és a költséget!

Mint minden online vásárlás velejárója, a Prevenció Patika esetében is amellett, hogy roppant egyszerűen beszerezhetjük a vény nélküli készítményeinket, még számos praktikus eszközt is találhatunk, melyekkel egészségünket ellenőrizhetjük, kontrollálhatjuk, illetve megőrizhetjük. És ezeket a házunkig hozathatjuk, hogy aztán csak átvegyük.

A Prevenció Patika webshopjának felületén egyszerűen tájékozódhatunk. Tulajdonképpen minden termék a weboldal bal oldalán található „Kategóriák” fülből nyílik, melyre rákattintva számtalan alkategóriát találunk. Köztük a legszélesebb körű alkategóriát is, amely az ún. Gyógyászat.

Ezen az alkategórián belül rengeteg mindent megtalálunk, kezdve az idegrendszeri panaszoktól, a vese és bőrgyógyászati problémákra javasolt nem vényköteles készítményekig, az emésztőrendszeri problémákig, sőt fájdalomcsillapításig bezárólag. Emellett eszközök is fellelhetők tehát a Prevenció Patika Gyógyászat alkategóriájának széleskörű ajánlatában.

Egyébként a gyógyászati segédeszközök beszerzése meglátásom szerint roppant problémás egy idézőjelesen normális patikában is. Azért gondolom ezt, mert egy egyszerűbb készülék esetén is számtalan kérdés merül fel bennünk, sokat kell kérdezősködnünk ahhoz, ha a legmegfelelőbb terméket szeretnénk kiválasztani. Majd, ha kiválasztottuk, akkor meg kell tudakolnunk a működésére, az élettartamára és még egy csomó egyéb adatára vonatkozó tudnivalókat. Mindezt úgy kell megtennünk, hogy közben egy csomó másik vevő a hátunk mögött sorban áll, mondjuk egy egyszerű lázcsillapítóért.

Ezek a kellemetlen helyzetek, valamint a mások és a saját időnk megspórolása és az idegek tönkretételének elkerülése miatt is praktikus a Prevenció Patikától gyógyászati segédeszközöket rendelnünk. Ha lenyitjuk azt a bizonyos fülecskét, akkor láthatjuk, hogy a kínálatban szerepelnek vércukorszint mérők, valamint a hozzájuk használatos kis eszközök, a lándzsák, valamint ujjbegy szúrók. Találunk itt még vérnyomásmérő készülékeket is, valamint lázmérőket, sebtapaszokat, allergia készülékeket, sőt még mérlegeket is. Ha például kiválasztunk egy vércukorszint mérőt, és a fotójára, illetve a típusára kattintunk, akkor láthatjuk az adott termék adatlapját, melyen minden fontos információt megtalálunk.

A vércukormérő esetén például informálódhatunk a készülék memóriájáról, az ujjbegyszúrók, valamint a vérvételi lándzsa használatához is találunk instrukciókat, valamint megtudhatjuk azt is, hogy az adott eszköz társadalombiztosítási támogatással rendelhető-e.

Emellett a leírásban arra is kitérnek, hogy a kis készülékekhez milyen elemek használatosak, hogy adnak-e ki valamilyen hangjelzést, valamint a vérmintának az analizáláshoz szükséges mennyiségét is megtaláljuk. Összegezve tehát mindent, sőt még annál is többet megtudhatunk adott termékről, valamint annyi információhoz jutunk még a kiegészítőkkel kapcsolatban is, mint amit a gyógyszerésznek ideje sem lenne megosztani velünk.

A gyógyászati segédeszközök közt található egy olyan alkategória is, mely „diagnosztikai tesztek” elnevezés alatt fut. Erre rákattintva terhességi teszteket, hüvelyi fertőzésekre vonatkozó teszteket, valamint a vércukormérőkhöz használatos tesztcsíkokat is megtaláljuk.

A vérnyomásmérők közt a csuklóra felrakható vérnyomásmérőktől kezdve a komolyabb eszközökig mindenre rálel, aki keres. A vércukormérő eszközökhöz hasonlatosan, ha rákattintunk az adott termék nevére vagy fotójára, akkor láthatjuk a termék adatlapját. A vérnyomásmérőknél olyan információkra is kitérően, hogy az észleli-e a szívritmuszavart, valamint mekkora kijelzője, értékeli-e a mért vérnyomást.

Ezeknél a termékeknél – ugyanúgy, mint a készítmények esetében –, számos szállítási forma közül választhatunk.

Fontos tudni továbbá, hogy 19.990.-Ft-os rendelési összeg fölött a házhozszállítás ingyenes, ezért a gyógyászati eszközök esetében is érdemes több eszközt rendelnünk!