A jutalomfalat kiképzéshez továbbra is sokat segít

A jutalomfalat kiképzéshez továbbra is sokat segít

Még mindig a legjobb ösztönzők közé tartoznak a jutalomfalatok a kutyanevelésnél, ezért itt több közül is lehet választani. A maxipet webáruházban fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy csak minőségi táplálékot árulnak kis kedvenceinknek, így a jutalomfalatok mindegyike szintén egészséges és egyáltalán nem árt meg kis kedvencünknek. A naponta ajánlott mennyiséget azonban nem szabad túllépni. Pedigree, Brit Let’s Bite, Josera, Roni, Trixie márkák közül választhatunk pénztárcánknak megfelelően.

Pálcika, csont, csomózott csont, snack kiszerelések közül választhatunk. A Pedigree Denta Stix jutalomfalat közepes és nagytestű kutyusoknak ajánlott. A jutalomfalat különlegessége, hogy a fogakra lerakódott lepedéktől megszabadítja kedvencünket, ezáltal a fogkőlerakódások megszűnnek, illetve megelőzéshez is tökéletes. A Brit Let’s Bite jutalomfalat az immunrendszer megerősítésében játszik közre, míg a Josera Knuspies egy csökkentett zsírtartalmú falatka, így testesebb kutyusok is bátran fogyaszthatják. Tréningekhez és játékhoz is ajánlják kis- valamint közepes termetű kutyusoknak. A Roni jutalomfalatok bárányos ízesítéssel érhetők el a kínálatban.

A megfelelő időben és módon adott jutalomfalatok segítségével a kutyakiképzés hatékonysága is növelhető. Kutyakiképzés, kutyanevelés során motivációként valamint elfoglaltságként is biztosíthatjuk kedvencünknek a jutalomfalatot. Minden egyes kutya két fontos dologra reagál egy kiképzés vagy oktatás során. Elindul a kellemes dolgok után vagy elkerüli a kellemetlen dolgokat. Sok gazda nem foglalkozik azzal, hogy milyen jutalomfalatot ad kutyájának, pedig a tökéletes választással ösztönözhetjük kedvencünket. Régen egyáltalán nem használtak jutalomfalatokat egy kiképzés során, de ma már ez nagyon fontos szerepet tölt be. A jutalomfalat megfelelő alkalmazásával nem kell attól tartani, hogy kutyánk előbb vagy utóbb egy-egy feladat elvégzését megtagadja. A jutalomfalatok segítségével, sokkal nagyobb örömmel lát neki a kutyus a tanulásnak vagy a komoly kiképzéseknek is. A jutalomfalatok segítségével a kutyusoknak a problémamegoldó készsége is fejlődik. Láthatjuk, hogy a jutalomfalatokra igenis szükség van, így ha tehetjük, minél előbb rendeljük meg a webáruházból.