Szuper pólók az egész családnak

Szuper pólók az egész családnak

Az ország másik felén él a családom, és ez mentálisan nem mindig könnyű számomra. Egyedül érzem magam, még akkor is, ha emberek vesznek körül. Tudom, hogy ez normális, amikor az ember elköltözik otthonról, nincs senki más, akihez hazamehetne, és néha nehéz lehet új barátokat szerezni. Nekem szerintem azért is nehezebb talán, mint másoknak, mert nem beszélek gyakran az érzéseimről, így amikor szomorú vagyok, nem kapom meg azt a támogatást, amire szükségem lenne. Lassabban engedek fel, mint mások. Próbálok a haverjaimra és a barátaimra koncentrálni itt a városban, de ők nem értik, milyen az, amikor nincs a közelben a családom, vagy eleve nem állnak olyan szoros kapcsolatban a sajátjukkal.

Sem mentálisan, sem fizikailag nem mindig könnyű meglátogatnom őket. Nagyon közel állok a családomhoz, és gyakran beszélünk (telefonon vagy videochaten keresztül). Amikor azonban személyesen látom őket, általában nem olyan felhőtlen, mint amilyennek szeretnénk, mert bennünk van már a gondolat, hogy nemsokára olyan messzire kell utaznom tőlük. A teljes családi összejövetelek már nem igazán gyakoriak így, de néha-néha szakítunk időt egy-egy összejövetelre vagy ünnepi partira. Idén, amikor a húgom bejelentette a terhességét, tudtam, hogy még néhány hónapba telik, mire újra látjuk egymást. Izgatott voltam, hogy nagynéni lehetek, de szomorú is egyben, hogy ilyen sokáig nem láthatom őt.

Már csak ezért is jelentenek nagyon sokat azok a tárgyak, amik a családomra emlékeztetnek, vagy éppen tőlük kaptam őket. Ezért is imádom, hogy annyi pólót csináltattunk már így családon belül a lolmarktnál – imádom, hogy vannak köztük olyanok, amik nagyon viccesek, vagy épp fárasztóan viccesek, vagy van bennük valami popkulturális utalás. De kaptunk már tesómmal páros felsőt meg családi, közös pólónk is van. Szóval ha az, amit keresel, a póló nyomtatás budapest környékén, akkor mondok jobbat: országosan bárhova megrendelheted az elkészült termékeket! A póló nyomtatás budapesten tehát elérhető náluk, hiszen van helyben boltjuk, de így, a házhoz szállítással tulajdonképpen kitágul az egész országra, hiszen nagyon hamar készülnek el a termékek, nem kell rájuk sokat várakozni. Országszerte már több boltjuk is van egyébként, több Budapesten és Pest megyében, valamint például Egerben, Miskolcon és Debrecenben is. Azt fontos tudni, hogy üzleteikben csak helyi megrendelés lehetséges, és hogy a boltoknak nincs külön-külön telefonszáma, hanem egy közös ügyfélszolgálat rendezi a dolgokat. Azért én mégis azt mondom, hogy megéri online nézelődni, ugyanis számos olyan termék van, ami csak ebben a formában elérhető náluk. Nagyon megbízható ráadásul a minőség, amit képviselnek. Múltkor is nagyon sokat agyaltunk a családdal, hogy milyen pólót rendeljünk innen apának. Szóba jött az egyedi minta is, vagy valami szülinapos, aztán úgy döntöttünk, hogy kap tőlünk egy póló + vicces feliratos Oscar szobor szettet. Nagyon meg voltunk elégedve a minőséggel, és örültünk annak, hogy ismét a lolmarkt mellett döntöttünk. Még sosem bántuk meg, de szerintem nem is lesz erre példa! Ráadásul nagyon pozitívan tudok nyilatkozni az áraikról is. Egy-egy plázába besétálva korábban kisebb vagyonokat hagytam ott egy-egy ilyen üzletben, szóval különösen értékelem azt, hogy ők teljesen reálisak tudtak maradni az árazással kapcsolatban, ráadásul tényleg extra jó minőségűek a termékeik. Ha tehát póló nyomtatás budapesten az aktuális terved, akkor már meg is találtad a megfelelő helyszínt! Imádom, hogy érdeklődési körnek megfelelően is egy csomó póló van. Például tudunk válogatni a gamereknek való termékek között – minden minta megtalálható férfi és női modellel, számos mérettel és alapszínnel -, vagy a focidrukkereknek készült minták közül, de van Forma 1-es, sorozatrajongós is, szóval bőven akad választék. Apáknak, anyáknak, és családnak dedikált pólók is vannak, ahogyan elmaradhatatlan a különböző ünnepekre reflektáló minták felhozatala.

Örülök tehát, hogy egy random napon is, ha ezekre a pólókra pillantok, kicsit közelebb érzem magamhoz a családomat, eszembe jut a sok közös emlék. A kávémat is mindig egy lolmarkt-nál készült, tőlük kapott bögréből iszom reggelente. Bízom benne, hogy jó tippet tudtam adni azoknak, akik szeretik az egyénre szabott ajándékokat, és egy olyan webáruházat keresnek, ahonnan hamar megérkeznek a rendelt termékek. Szívből tudom ajánlani a lolmarkt csapatát, hiszen több éve vásárolunk már tőlük, és mind a szolgáltatás, mint a termékek minősége azóta is kifogástalan.